Hospitality solutions and concepts

Foodsoul.nl

 

Het woord sparringpartner is er niet eentje dat ik zelf snel zou gebruiken. Al kwam ik er achter dat ik er in de tijd dat ik twee restaurants in Nijmegen had toch vaak behoefte aan eentje had.


Tegenwoordig bied ik mezelf aan om juist dát te zijn voor mijn opdrachtgevers. Van een afstandje kijk je toch wat makkelijker en frisser naar een Horecabedrijf dan als je er al jaren werkt.

Van het opzetten en bijhouden van de administratie, kostenbesparende tips -voor een paar honderd Euro per jaar kun je zelf je salarisadministratie bijhouden en loonstroken uitdraaien!-, het kritisch kijken naar omzetten en resultaten, menu-engineering etcetera.


Hebt u het idee dat de de boel u ontglipt? Weet u elke week waar u staat qua omzetten en kosten?

Sluit uw kaart of concept nog wel aan bij wat uw gasten willen? Wilt u een professionele en kritische blik op hoe uw bedrijf overkomt op uw gasten?

Of het nu louter administratief en kostentechnisch is, of voor het -opnieuw- aansluiten op de wensen van uw gasten: samen kunnen we een plan opstellen om weer vat te krijgen op uw bedrijf.


Bezig om een Horecabedrijf op te zetten? Ook daar heb ik inmiddels de nodige ervaring.

Van het meedenken over het concept, leveranciers zoeken, producten en gerechten bepalen, maar ook inzicht in innovaties en nieuwe producten.


Getriggerd?  Bekijk mijn Facebookpagina voor foto’s en verhalen over mijn projecten en/of mail me voor een vrijblijvend gesprek over wat we voor elkaar kunnen betekenen.


Otto de Nobel

External links:

Kromkommer
Te krom, te dik, te klein, te veel.… te gek! Zo’n 5 tot 10% van alle groente en fruit in Nederland wordt verspild vanwege hun ‘looks’. Dat is toch krom?http://www.kromkommer.com
Uit je eigen stad
Stadslandbouw-bedrijven in de grote steden van Nederland.http://www.uitjeeigenstad.nl
Smaakvolgers
Smaakvolgers.nl gaat over lekker en bijzonder eten in Arnhem. Van restaurant tot kookwinkel. Van streekmarkt tot kookworkshop. Help je mee?!http://www.smaakvolgers.nl
Foodbrigade
Je restaurant is top! Maar... Waar blijven de gasten?http://foodbrigade.nl
KunstLAB
Arnhem verbindt en stimuleert ontwikkelingen op het gebied van creatieve innovatie. https://www.facebook.com/kunstlabarnhem
Honig
De voormalige Honigfabriek in Nijmegen is de komende 8 jaar een nieuwe hotspot. 
Je kunt er top eten en drinken, winkelen, muziek maken en spullen laten timmeren. Binnenkort ook de plek voor verschillende(urban)sporten, een Smeltkroes van jonge ondernemers, kunst en cultuur en leuke evenementen. http://www.honigcomplex.nl